Om oss

Hva, hvem og hvorfor?

Vi lager en podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt. Målet er å ikke være ekskluderende, men å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister - og ikke nødvendigvis de vi snakker om.

Hvor musikkinteressert du er tror ikke vi er så nøye, men hvis du har reflektert litt over hva du liker og hvorfor, så kanskje vi er noe for deg...!

Vi som lager podden, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige, engasjerte og blide musikkelskere som ble kjent med hverandre da vi begge studerte i Bø i Telemark og jobbet ved Kroa i Bø, en av landets mest tradisjonsrike konsert- og studentscener. Vi må påpeke at vi på ingen måter er eksperter eller skolerte musikere, selv om vi ikke er helt på tur. Noen ganger roter vi f.eks. litt med fakta...

Det er ingen av oss som hevder å ha fasiten på hva som er best musikk eller noe sånt (den finnes ikke). Vi digger begge å finne ny musikk, men også snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?

Støtt oss direkte her via disse to lenkene:

Du kan også høre podkasten uten reklame for 15 kr mnd ved å bruke Acast+

PS! Allerede fast lytter?

Har du lyst til å dele din mening om podden med oss slik at vi kan bli bedre og lage episoder med enda høyere kvalitet? Da hadde vi satt stor pris på om du brukte ett minutt på vår lille undersøkelse her!

About the Hosts

Frode Fossvold-Jørum Profile Photo

Frode Fossvold-Jørum

Vert / Produsent / Nørd

Frode har historisk sett skrevet en del musikkanmeldelser, vært daglig leder for Kroa i Bø og sunget litt i hardrockband, men har ikke noe mer peiling enn andre. Han er bare glad i å formidle og diskutere musikk. Det går i musikk i spekteret metal-punk-hardcore-rock-pop-jazz, men kanskje mest i den tyngre delen de siste årene. Følelser er dog alltid viktigst, og kombinert med en god melodi slår det det meste! Frode redigerer og produserer podkasten, i tillegg til å ha klekket ut konseptet.

Lars Berg Holtan Profile Photo

Lars Berg Holtan

Vert / Folkets mann

Lars hører mye på musikk, fortrinnsvis rock, men (nesten) alt går i grisen så lenge det trigger en følelse. Har under middels peil, men er glad i å prate. Er ekstremt glad i å gå på konserter. Lars var den eneste Frode tenkte på som medvert da ideen om podkasten ble født. Han er nemlig som skapt for dette formatet! Lars er folkets representant i denne podkasten og er sitt ansvar bevisst, la det være klart!