Sesong 2 ute nå!

Denne uka har vi pløyd oss gjennom de beste låtene fra 1974 og 1979, det vil si årene vi ble født. Det blir nok en del rock, litt elsk/hat på disco, vi sliter med introen igjen, men generelt har vi en kjempekoselig halvannen time å by deg! Ikke minst så løfter Lars fram den gamle traveren Trond Granlund i Ukas tips, da sistnevnte har laget et magisk album der han tolker sin gamle venn Joachim Nielsen sine låter. Her på YouTube ligger en bittelitt redigert versjon, da den automatiske opplastede videoen (uten bilde) ble sperret, fordi vi smygde inn noen svake toner fra AC/DC og Deep Purple fra noen hodetelefoner under innspillingen...😬🫣

Finn oss på larsogfrode.no eller på fjæsern, insta og kvitter med @larsogfrode

Spillelistene (spoileralarm!) denne uka:
https://open.spotify.com/playlist/4f86ZQ1MJ56DpHLBr5LQie?si=a6f871559e8347c6
https://tidal.com/browse/playlist/16bfe9f5-b5da-4a18-89b7-1eb867c5d986

Spillelister med alle "Ukas tips":
https://open.spotify.com/playlist/5ivyG522qVUPwK0OMngJOJ?si=2502ee90a9ad4ff4https://tidal.com/browse/playlist/04a006f0-8791-4948-aa4e-6c605cd351f8

Dette er videoversjonen av det som egentlig er en ren lydpodkast. Men siden vi sitter på internettbasert tjeneste som har med bilde når vi spiller inn episodene, redigeres den også som video. Så da slipper vi like godt også episodene med bilde. MEN: Vi har ikke spilt den inn med tanke på YouTube, så vi ser ikke så mye på kamera. Lydversjonen av episodene og lenker til plattformene du kan lytte til podkasten finner du her:
https://larsogfrode.no

--

OM PODKASTEN:
En podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt! Vi ønsker kort og godt å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister.

Vi, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige og blide musikkelskere som på ingen måter er eksperter eller musikere. Vi roter ofte med fakta og hevder ikke å ha fasiten på noe, men vi digger å både finne ny musikk og snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?