Sesong 2 ute nå!

Vi har hatt en måneds opphold p.g.a. logistikkproblemer, men nå er vi klare for å fortelle om de artistene vi absolutt elsker, men som du med all sannsynlighet ikke har hørt (om)! Altså, det kan jo hende, men sånn gjennomsnittlig tror vi at disse artistene kanskje er ukjente for vårt publikum som helhet. Ellers smeller Frode til med et ukas tips nesten umiddelbart, for han har falt pladask for australske Amyl & The Sniffers, og Lars (og Frode) smeller til med et par påstander om Bob Dylan. Husk å fortell en venn om podkasten vår, da blir vi veldig glade! Vi trenger all den drahjelp vi kan få. :-)

Finn oss på larsogfrode.no eller på fjæsern, insta og kvitter med @larsogfrode
Spillelistene (spoileralarm!) denne uka:
https://open.spotify.com/playlist/6DBampjDoFt1iksxpjq2tz?si=8e407d57865245b4
https://tidal.com/browse/playlist/013e9d4b-ebfe-41a1-9297-7d9597470829

Spillelister med alle "Ukas tips":
https://open.spotify.com/playlist/5ivyG522qVUPwK0OMngJOJ?si=2502ee90a9ad4ff4
https://tidal.com/browse/playlist/04a006f0-8791-4948-aa4e-6c605cd351f8

ARTISTER SOM ER MED (SPOILERE):
Popface
Propagandhi
Nada Surf
O∂eon
The Tallest Man On Earth
Easy Riders (Michael Krohn)

-----

Dette er videoversjonen av det som egentlig er en ren lydpodkast. Men siden vi sitter på internettbasert tjeneste som har med bilde når vi spiller inn episodene, redigeres den også som video. Så da slipper vi like godt også episodene med bilde. MEN: Vi har ikke spilt den inn med tanke på YouTube, så vi ser ikke så mye på kamera. Lydversjonen av episodene og lenker til plattformene du kan lytte til podkasten finner du her:
https://larsogfrode.no

--

OM PODKASTEN:
En podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt! Vi ønsker kort og godt å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister.

Vi, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige og blide musikkelskere som på ingen måter er eksperter eller musikere. Vi roter ofte med fakta og hevder ikke å ha fasiten på noe, men vi digger å både finne ny musikk og snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?