Sesong 2 ute nå!

OBS! Link til spillelistene nederst i beskrivelsen.

Vi tar praten om de første magiske artistene vi var fans av som barn og tenåringer, noe som fører oss alle ned memory lane vil vi tro! Ikke en eneste norsk artist fra Lars denne gangen, mens hele to fra Frode..! Hva skjer? Eller skjedde? Uansett, det blir historier, latter, fnising og noen ringer på døra midt under opptak... Følg med!

PS! Episodene kommer fra nå av ut annenhver fredag, fortrinnsvis i ukenummer med oddetall.

PSS! Ukas tips kommer nå som en egen miniepisode ukene i mellom hovedepisodene.

Følg oss på Facebook også:
https://facebook.com/larsogfrode

SPOILERE UNDER HER!

Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/0xGkUdcScCg0FBA2HsGWNq?si=b2855fe0853a4a21

Tidal:
https://tidal.com/browse/playlist/dda080e3-8250-4b4f-99cd-fac7e24ec2ba

Dette er videoversjonen av det som egentlig er en ren lydpodkast. Men siden vi sitter på internettbasert tjeneste som har med bilde når vi spiller inn episodene, redigeres den også som video. Så da slipper vi like godt også episodene med bilde. MEN: Vi har ikke spilt den inn med tanke på YouTube, så vi ser ikke så mye på kamera. Lydversjonen av episodene og lenker til plattformene du kan lytte til podkasten finner du her:
https://shows.acast.com/larsogfrode

--

OM PODKASTEN:
En podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt! Vi ønsker kort og godt å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister.

Vi, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige og blide musikkelskere som på ingen måter er eksperter eller musikere. Vi roter ofte med fakta og hevder ikke å ha fasiten på noe, men vi digger å både finne ny musikk og snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?