Sesong 2 ute nå!

Har du lyst på nesten to gode timer med snakk om Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest og våre følelser, ikke-følelser og opplevelser med det? Værsågod! Vi lister de vinnerne vi har sendt til Eurovision som vi synes var de beste låtene, Lars forteller f.eks. om en badestampopplevelse med Eurovision-finalen, Frode om da han fikk en Messenger-melding fra en kjent MGP-vinner og nasjonalskatt...! Ukas tips er enmannsbandet og kosemusikken Lights & Motion fra Sverige.

Finn oss på larsogfrode.no eller på fjæsern, insta og kvitter med @larsogfrode
Spillelistene (spoileralarm!) denne uka:
https://open.spotify.com/playlist/3DySs1zIGVfCOFJe1Hv3Yr?si=9c967611de504c66
https://tidal.com/browse/playlist/fb36bc20-3ae7-429b-b1b5-a21a46072978

Spillelister med alle "Ukas tips":
https://open.spotify.com/playlist/5ivyG522qVUPwK0OMngJOJ?si=2502ee90a9ad4ff4
https://tidal.com/browse/playlist/04a006f0-8791-4948-aa4e-6c605cd351f8

#MGP #Eurovision #norge #podcast #podkast

PS! Dette er videoversjonen av det som egentlig er en ren lydpodkast. Men siden vi sitter på internettbasert tjeneste som har med bilde når vi spiller inn episodene, redigeres den også som video. Så da slipper vi like godt også episodene med bilde. MEN: Vi har ikke spilt den inn med tanke på YouTube, så vi ser ikke så mye på kamera. Lydversjonen av episodene og lenker til plattformene du kan lytte til podkasten finner du her:
https://larsogfrode.no

--

OM PODKASTEN:
En podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt! Vi ønsker kort og godt å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister.

Vi, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige og blide musikkelskere som på ingen måter er eksperter eller musikere. Vi roter ofte med fakta og hevder ikke å ha fasiten på noe, men vi digger å både finne ny musikk og snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?