Sesong 2 ute nå!

Husker du Kirsti Sparboe sin MGP-vinner som handlet om at hun skulle ha trekant med Arne og Kjell? Ikke? Det påstår i hvert fall Lars at låta "Karusell" fra 1965 handler om (som forøvrig ble fremført i Italia, i likhet med i år, etter at landet året før vant Eurovision for første gang). Se hva Lars begrunner det med her! Hør hele episoden i din podkasttjeneste nå eller gå rett hit: https://www.larsogfrode.no/de-beste-mgp-vinnerne/

PS! Her er sangen, bedøm selv!
https://www.youtube.com/watch?v=2PKOzq_c0_U

#MGP #Eurovision #Podkast #Podcast

---

Dette er videoversjonen av det som egentlig er en ren lydpodkast. Men siden vi sitter på internettbasert tjeneste som har med bilde når vi spiller inn episodene, redigeres den også som video. Så da slipper vi like godt også episodene med bilde. MEN: Vi har ikke spilt den inn med tanke på YouTube, så vi ser ikke så mye på kamera. Lydversjonen av episodene og lenker til plattformene du kan lytte til podkasten finner du her:
https://larsogfrode.no

--

OM PODKASTEN:
En podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt! Vi ønsker kort og godt å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister.

Vi, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige og blide musikkelskere som på ingen måter er eksperter eller musikere. Vi roter ofte med fakta og hevder ikke å ha fasiten på noe, men vi digger å både finne ny musikk og snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?