Sesong 2 ute nå!

Ukas tips er fra Lars og er fra et band som kommer fra et fylke han har besøkt mange ganger. Han snakker om et debutalbum som han holder meget høyt den dag i dag og som er fullt av dryppende mørke og frustrasjon, levert på aggressivt vis - og på norsk!

For at det ikke skal gå for lenge mellom hver episode, siden vi fra nå av publiserer fullengdes episoder annenhver fredag, har vi skilt ut "Ukas tips" som en egen miniepisode. På den måten får du litt innhold og artistene vi snakker om får litt ekstra fokus og oppmerksomhet! Vi er tilbake neste fredag med en ny episode og i mellomtiden kan du kanskje dele podden med en venn eller fire?

Høres!

Følg oss på Facebook også:
https://facebook.com/larsogfrode
Eller finn oss på Twitter og Instagram:
@larsogfrode

Albumet på Spotify:
https://open.spotify.com/album/1WRsZ42PnXnaRUpWpPu1Gc?si=Ub1Df9-uSZq65GlIAra4EQ&dl_branch=1

Artisten på Tidal:
https://tidal.com/browse/album/81957956

Dette er videoversjonen av det som egentlig er en ren lydpodkast. Men siden vi sitter på internettbasert tjeneste som har med bilde når vi spiller inn episodene, redigeres den også som video. Så da slipper vi like godt også episodene med bilde. MEN: Vi har ikke spilt den inn med tanke på YouTube, så vi ser ikke så mye på kamera. Lydversjonen av episodene og lenker til plattformene du kan lytte til podkasten finner du her:
https://shows.acast.com/larsogfrode

--

OM PODKASTEN:
En podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt! Vi ønsker kort og godt å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister.

Vi, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige og blide musikkelskere som på ingen måter er eksperter eller musikere. Vi roter ofte med fakta og hevder ikke å ha fasiten på noe, men vi digger å både finne ny musikk og snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?