Sesong 2 ute nå!

OBS! Link til spillelistene nederst i beskrivelsen.
Stoor pågang da vi ba om dine favorittartister med navn som begynner på B, så her blir det mange shot outs! Såpass mye ble det at vi glemte å snakke om egne boblere. Men det gjør ingenting, for vi går i dybden av tre artister hver som vi har på våre favorittlister og ranter litt om folk som snakker under konserter...

PS! Episodene kommer fra nå av ut annenhver fredag, fortrinnsvis i ukenummer med oddetall.

PSS! Ukas tips kommer nå som en egen miniepisode ukene i mellom hovedepisodene.

Følg oss på Facebook også:
https://facebook.com/larsogfrode

SPOILERE UNDER HER!

Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/5rq0hXvcqE2gtmTQ4agSNO?si=67c45131781648fe

Tidal:
https://tidal.com/browse/playlist/ecdccbea-70a9-4e87-afaf-89aab9c8e3da

--
Dette er videoversjonen av det som egentlig er en ren lydpodkast. Men siden vi sitter på internettbasert tjeneste som har med bilde når vi spiller inn episodene, redigeres den også som video. Så da slipper vi like godt også episodene med bilde. MEN: Vi har ikke spilt den inn med tanke på YouTube, så vi ser ikke så mye på kamera. Lydversjonen av episodene og lenker til plattformene du kan lytte til podkasten finner du her:
http://larsogfrode.no

--

OM PODKASTEN:
En podkast for deg som setter pris på å høre engasjerte og positive samtaler om musikk, gjerne med en morsom liste som utgangspunkt! Vi ønsker kort og godt å inspirere og utfordre deg til å høre mer på musikk og oppdage nye artister.

Vi, Lars Berg Holtan og Frode Fossvold-Jørum, er to vennlige og blide musikkelskere som på ingen måter er eksperter eller musikere. Vi roter ofte med fakta og hevder ikke å ha fasiten på noe, men vi digger å både finne ny musikk og snakke om artister vi har hørt på lenge.

Bli med i samtalen og bli kjent med oss og musikken vi liker?